Autisme- og Aspergerforeningen

 

 

 

Autisme- og Aspergerforeningen er en forening for autister/mennesker med autisme, samt mennesker der selv vurderer, at de er autister. Enhver, der tilslutter sig foreningens formål, kan blive støttemedlem.

Et af foreningens formål er at oprette lokale mødesteder til de medlemmer, der ønsker at møde andre og udveksle erfaringer. Autisme- og Aspergerforeningen har lige nu 5 mødesteder rundt om i landet og flere er på vej.

Autisme- og Aspergerforeningen har desuden foldere, der beskriver det autistiske spektrum – samt afkrydsningsskemaer, der skal gøre det lettere for mennesker med autisme at formilde de individuelle behov, ønsker og hensyn, de har.

Autisme- og Aspergerforeningen har siden 2006 haft en samarbejdsaftale med Autismeforeningen. Denne samarbejdsaftale betyder, at man kan blive dobbeltmedlem og på den måde støtte begge foreninger. Som dobbeltmedlem er man fuldgyldigt medlem af begge foreninger på alle niveauer.

Læs mere på Autisme- og Aspergerforeningens hjemmeside her (du forlader Autismeforeningens hjemmeside og kommer ind på Autisme- og Aspergerforeningens hjemmeside)