Indlæser

Forældreundersøgelsen 2019

22. okt. 2019

Hvordan har I forældre til børn med autisme det? Hvilken hjælp får I? Og hvordan oplever I mødet med kommunerne? Det ønsker vi et indblik i med vores årlige forældreundersøgelse. Hjælp os ved at besvare den her.

 

Hvert år laver vi en forældreundersøgelse for at få et indblik i, hvordan forældre med autistiske børn har det - især i forhold til mødet med kommunen.
Politikerne siger igen og igen, at der skal støttes op om familierne, og at alle familier skal have den hjælp, de har ret til. Men bliver det faktisk bedre? Det prøver vi at afdække med undersøgelsen.

Besvar undersøgelsen her.

Spørgsmålene kan desværre ikke dække alle problematikker, og vi ved, at der ofte er brug for uddybninger. Derfor er der flere spørgsmål med mulighed for at skrive kommentarer. Gør endelig det. Vi læser alt grundigt.

Undersøgelser som denne er meget vigtige for vores politiske arbejde og til vores møder med politikere, regeringen og kommunerne. Tal vægter nemlig tungere end ord både politisk og i pressen.

Derfor har vi også brug for så mange besvarelser som muligt – jo flere vi er, jo stærkere står vi med tallene. Besvar derfor gerne undersøgelsen, og del den med alle relevante i dit netværk.

Undersøgelsen er anonym. Og alle forældre til børn, unge og voksne med autisme er meget velkomne til at svare.