Kom med til seminar om ASK kommunikation og autisme

3. sep. 2021

Landsforeningen Autisme og ISAAC Danmark afholder sammen et seminar om kommunikation og autisme i oktober 2021. Læs mere her om, hvordan du kan tilmelde dig. 

 

AWARENESS MONTH-arrangement i København mandag d. 25. oktober 2021

ISAAC Danmark og Landsforeningen Autisme inviterer til én-dags seminar om autisme og Alternativ og Supplerende Kommunikation (ASK), et spændende program med nationale og internationale oplægsholdere.

Mennesker med autisme har i lige så høj grad som andre brug for at kommunikere - udtrykke sig, forstå og blive forstået. Der findes mange muligheder for ASK-indsatser.
ASK er en samling værktøjer og strategier, som et menneske bruger til at løse hverdagens kommunikative udfordringer. Kommunikation foregår på mange måder: tale, øjenkontakt, tekst, gestus, ansigtsudtryk, berøring, tegnsprog, symboler, billeder, talemaskiner m.m.

Programmet er bredt - og derfor også relevant vedr. mennesker med meget svær autisme og udviklingshæmning og uden funktionelt talesprog.

Tid og sted: Mandag den 25. oktober 2021, kl. 08.00-16.30. Professionshøjskolen i Carlsberg Byen, Humletorvet 3, 1799 København V Auditorium K1. 02

Læs mere om program, oplægsholdere og hvordan du tilmelder dig - i linket her.