Kommunikations-praktik med politisk interessevaretagelse og podcast 

23. mar. 2022

Skal du være Landsforeningen Autismes kommunikationspraktikant til efterårssemesteret?

En praktikperiode I Landsforeningen Autisme er en mulighed for at gøre en forskel med din faglighed. Vi er en forening for og af 11.000 autister og deres familier. Vi vil forandre verden mennesker med autisme mødes med anerkendelseforståelse og respekt I alle dele af samfundet.  

Hovedopgaven i praktikken vil være bidrag til et podcast-projekt, om køn, krop og seksualitet målrettet unge med autisme. Du vil i praktikken  indflydelse  projektets udvikling og endelige format. Der vil være arbejdsopgaver indenfor både tilrettelæggelseoptagelseredigering, interview og research. Din praktikvejleder er tilknyttet podcast-projektetog kan vejlede og vil også tage del i den praktiske produktion og i tilrettelæggelsenDet er ikke et krav, at du har produceret podcast og radio før - men du skal være klar  at lære det.  
 
Vi leder efter en engageret praktikant, der motiveres af at tage ansvar og som tør lege med skarpe knive. Vi ser gerne du har erfaring fra frivilligt NGO-arbejde eller  anden vis har bevæget dig I det politiske landskab 
 
Vi er åbne overfor dine ønsker til praktikkenog du vil udover podcastprojektet  mulighed for at indgå I de arbejdsopgaver, der passer bedst til dine ønsker og din praktikopgaveVi er et lille sekretariathvor opgaver oftere fordeles efter kompetencer end efter stillingsbetegnelser. 
 
Som en del af praktikken vil der være opgaver af skriftlig journalistisk karakterLandsforeningen Autisme har et medlemsblad og en hjemmeside og to nyhedsbrevder løbende skal skrives artikler til. Du vil også  opgaver indenfor content-produktion til sociale medier herunder video, grafik og skriftlig formidlingog mulighed for at  fingere i både analysearbejde og community manager opgaver  flere social media fora for foreningens medlemmer. 

Det vil også være muligt som en del af praktikken at prøve kræfter med både opsøgende pressearbejdedebatindlægpolitiske taler og høringssvar. 

Du vil indgå i Landsforeningen Autismes team for politik og kommunikationTeamet vil i løbet af praktikperioden arbejde med udvikling af kommunikationsstrategi og PR-strategi. Denne proces vil du få mulighed for at indgå I. Teamet vil i perioden køre 2 nationale kampagner med involvering af frivillige, samt tage del i afholdelse en større faglig konference og et repræsentantskabsmøde i foreningen. I disse opgaver vil det ligeledes være muligt for dig at bidrage efter kompetencer og ønsker. 

Landsforeningen Autisme 
Banestrøget 19 -21 
2630 Taastrup 

 
Ansøg om praktikplads hos Landsforeningen Autisme her:  

https://app.elvium.com/en/positions/12387/job_posting 

Har du spørgsmål til stillingen? 

Kontakt Gitte Velling, Kommunikationschef Landsforeningen Autisme  
Mail: Gitte@autismeforening.dk Tlf. 61311654