ULHAN-Puljen genopslået 

22. jun. 2021

Landsforeningen Autisme får alligevel mulighed for at søge ULHAN-puljen I Socialstyrelsen!  

ULHAN-Puljen var den pulje til driftsmidler, som foreningen tidligere på året fik afslag på  grund af en fejl I det indsendte materiale.  
 
Du kan læse hele forløbet om ULHAN-puljen her. 
Du kan læse om genopslaget af puljen her.  
 
Danske Handicaporganisationer har på vegne af 3 organisationer, der I år fik afslag på ULHAN-puljen, lagt et stort stykke arbejde for at fået puljen genåbnet. Men det er især takket være UlykkesPatientForeningens juridiske arbejde, at puljen nu er genåbnet.  
Det giver Landsforeningen Autisme en ny chance for at søge puljen.  
 
“Det er en fantastisk nyhed! Og vi er taknemmelige for UlykkesPatientForeningens arbejde. Nu har vi en chance mere for at få pengene. Det er hårdt tiltrængte midler I foreningens pressede økonomi” siger Kathe Johansen, formand for Landsforeningen Autisme 


Løser ikke alle likvide problemer 

 Blot fordi puljen er slået op, betyder det ikke, at foreningens ansøgning bliver godkendt. Derfor afventer Landsforeningen Autisme med at spå om betydningen af puljen. Foreningens formand understreger dog:  
 
“Selv hvis vi får midlerne fra puljen, er alle problemer ikke løst. Vi vil stadig mangle likvide midler I år. Og der vil stadig skulle iværksættes mange af de sparetiltag, der hidtil har været lagt op til,” siger Kathe Johansen.  
 
Får Landsforeningen Autisme godkendt ansøgningen til ULHAN-puljen, skal der lægges et nyt budget. Ligeledes vil foreningens hovedbestyrelse gennem ugentlige økonomimøder følge den økonomiske udvikling tæt gennem resten af året.    
 
“Målet er I dag, som det hele tiden har været: Vi vil skabe mest mulig værdi for medlemmerne af Landsforeningen Autisme for de penge, vi har,” siger Kathe Johansen.