Indlæser

Tilmeld dig SIKON-konferencen 2022

16. feb. 2022

Der er stadig pladser tilbage på Landsforeningen Autismes store SIKON-konference den 25. og 26. april 2022. Tilmeld dig nu.

 

SIKON-konferencen 2022 afholdes den 25.-26. april, og mange har allerede sikret sig billetter til konferencen. 

Du kan også tilmelde dig nu. 

Tilmeld dig i linket her.

Konferencen er to dage fyldt med faglige oplæg og relevant viden fra autismeverdenen. 

I år er det overordnede tema for SIKON-konferencen: 'Autisme og seksualitet'. Der vil selvfølgelig også være oplæg om andre spændende og relevante emner, som er vedkommende for personer med autisme/autister og dermed de fagfolk, pårørende og andre interesserede, der har kontakt til og samarbejder med disse.

Oplægsholderne vil være et miks af danske og udenlandske forskere, specialister, praktikere og autistiske personer/ autister.

Se hele programmet for konferencen i linket her.

Læs mere om oplægsholderne og få praktisk oplysninger i linket her. 

 

Disclaimer. I teksten her er omtalt en fagperson eller hverdagsekspert, som Landsforeningen Autisme samarbejder med. De støtter Landsforeningen Autismes mulighed for at afholde kurser til gavn for autister/mennesker med autisme og deres pårørende. At Landsforeningen Autisme har samarbejdspartnere betyder ikke, at foreningen nødvendigvis anbefaler samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser frem for andre tilbud.  
Landsforeningen Autismes hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.