Indlæser
Starter:
Slutter:

Seminar om tilgængelighed Autismgoto.com


- Bliv mere tilgængelig og få flere besøgende

Seminar om tilgængelighed på danske museer, attraktioner, forlystelsessteder, hoteller og turismedestinationer

 

Tid og sted

Torsdag d. 9. marts 2023 kl. 9-12 i Auditoriet, Københavns Lufthavnes Hovedkontor, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup. 

Pris

Arrangement er gratis. 

Vi skal gøre opmærksom på, at der på dette arrangement er et no show fee på kr. 250,- 

Arrangør

Landsforeningen Autisme i samarbejde med Autismgoto.com med indslag fra en række handicaporganisationer.

Program

Eller du kan se hele programmet for seminaret i linket her. 

 

Seminarets indhold

Seminaret vil meget konkret fortælle, hvordan I kan blive mere tilgængelige. Hvilke løsninger og tiltag, der med en lille indsats kan gøre en stor forskel. Og hvordan I både gør gavn for andre og styrker jeres egen bundlinje.

Og det handler ikke kun om at skabe ændringer og sætte gang i nye tiltag. I er sikkert på mange måder allerede attraktive for mennesker med forskellige handicaps, I er måske bare ikke klar over det. Eller også mangler I bare at kommunikere det til målgrupperne.

På seminaret kommer der korte, målrettede indlæg fra flere store handicaporganisationer. De deler deres erfaringer om de udfordringer, deres målgruppe møder. De fortæller, hvilke ønsker og behov de har og giver konkrete bud på, hvordan I kan blive attraktive for dem.

Hvem kan deltage

Seminaret er rettet mod ledere og andre relevante medarbejdere på museer, attraktioner, teatre, biografer, koncert- og sportsvenues, hoteller og andre overnatningssteder samt turismedestinationer.


Tilmelding klik på link nedenfor 

Seminar Autismgoto.com (conferencemanager.dk)