DANSEquilibrium

Udbyder dans til børn og unge med særlige behov.

DANSEquilibrums VISION:

At tilbyde den bedst mulige undervisning i alle de stilarter vi har for børn, unge og voksne i alle aldre. At de kvalificerede instruktører i dansecenteret hele tiden er villige til at udvikle og forbedre deres færdigheder gennem videreuddannelse og kontinuerlig opdatering inden for dans og de områder, der medvirker til den bedste udvikling for den enkelte elev.

DANSEquilibrums FORMÅL:

At fremme, tilbyde og udvikle danseundervisning for elever på alle niveauer og i alle aldre. At eleverne har et trygt og dejligt sted at træne. At øge og udvikle bevidsthed om dans og formidle, at dans er for enhver, der har ønsket om at opleve og lære at danse. At fremme danseglæden både via undervisning og forestillinger.

Showdance Særlige Behov

Holdene er henvendt de børn og unge som har behov for en mere struktureret og tryg undervisning. Derfor er der et meget begrænset antal pladser på holdene og ligeledes en ekstra instruktør. Holdene ligger mandag og tirsdag kl. 15.00-15.45. Vi vil på holdet danse flere forskellige stilarter, som jazz, hip hop, latin og showdans.  

Instruktørerne er Frederikke Aagaard og Sofia Selimann M. Pedersen, som begge har flere års undervisningserfaring med børn, unge og voksne. Holdene er åbne for alle uanset om man har fysiske eller psykiske udfordringer eller blot har brug for mere rolige, trygge og strukturerede rammer. Det vigtigste er lysten til at danse til en masse godt, nyt og gammelt musik.

Læs mere på deres hjemmeside DANSEquilibrium