Indlæser

Støt Autismeforeningen hver gang du tanker

Vi har en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Autismeforeningen hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet. 

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.  Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
 

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores forening. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse foreningens navn og dit kortnummer, så støtter du Autismeforeningen.

Støt ekstra med el fra OK eller OK Mobil

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  formand Brian Andersen på 21 97 22 79 eller formand@autismeforening.dk.