Indlæser

Støt osHer kan du se mere om de muligheder, du har for at støtte Autismeforeningen - og vores arbejde for mennesker med autisme.


Autismeforeningen arbejder for at forbedre forholdene for børn, unge og voksne med autisme - og støtte deres familier.  


Vi har brug for dig til at hjælpe os med at forbedre forholdene, og vi er meget taknemmelige for alle former for støtte - både moralsk og økonomisk.

Hvis du vil støtte vores arbejde, er der flere måder, du kan gøre det på: 

Donation

Såfremt du ønsker at donere et bidrag til foreningen, så kan du gøre det ved at overføre beløbet fra din egen bank til Autismeforeningens konto: 

Arbejdernes Landsbank
REG. 5323
KONTO NR. 0318970

Eller du kan overføre direkte fra din mobil på MobilPay på nr. 73509.

Giv en 'enkelt donation' her. 

Bliv 'fast bidragsyder' her. 

Støt med OK benzinkort

Vi har en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Autismeforeningen hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Se mere her om, hvordan du kan støtte os med OK. 

 

Testamente

Du kan også støtte Autismeforeningen på langt sigt ved at have os i tankerne, når du skriver dit testamente. Vi har indgået et samarbejde med virksomhederne Dokument 24 og Legaldesk, som gratis vil hjælpe dig med at donere arv til os.

Se videoen med guide til hvordan her: 

Testamente – her fordeles al arv
Mange danskere vælger at oprette et testamente, der fordeler al arv. I testamentet kan du vælge at donere hele eller dele af din arv til Autismeforeningen. Du kan således give os noget af din arv og give resten af arven til andre arvinger i testamentet. Testamentet er enkelt at oprette, når du vælger at oprette testamentet hos Dokument 24. Testamentet er gratis, når vi bliver indsat som arving. Du opretter testamentet ved at trykke her.

Legat – her gives kun arv til os
Nogle danskere vælger at oprette et legat i stedet for et testamente. Når du opretter et legat, giver du Autismeforeningen et beløb af din arv. Legatet kan oprettes uanset, om du har et testamente i forvejen, og du finder vores gratis formular til legater her.

Underskrift af dokumenter
Testamenter og legater skal skrives under foran notar eller foran to vitterlighedsvidner for at være juridisk gyldige. Du vil modtage yderligere forklaring til underskrift af dokumenterne, når du modtager disse fra Dokument 24 eller Legaldesk.

Autismeforeningen er en godkendt humanitær organisation, og er derfor fritaget for at betale arveafgift - hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål.

 

Disclaimer: I teksten her en kommerciel virksomhed, som Autismeforeningen samarbejder med omtalt. Vores samarbejdspartnere muliggør Autismeforeningen arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for autister/mennesker med Autisme fx ved at deltage i projekter, give økonomisk støtte, stille produkter eller rabat til rådighed for vores medlemmer, annoncere i vores blad osv. At Autismeforeningen har samarbejdspartnere betyder ikke at foreningen anbefaler samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser.  
Autismeforeningens hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.