Indlæser

Protektor H.K.H. Prinsesse Marie

H.K.H. Prinsesse Marie har været protektor for Autismeforeningen siden år 2011.

 

Siden da har Prinsesse Marie deltaget i flere af Autismeforeningens arrangementer og konferencer med børn, unge og voksne med autisme. Blandt andet holdt hun i september 2022 tale til Autismeforeningens 60-års jubilæum. 

Se billeder og læs mere fra dagen her. 

Den 2. april 2019 var H.K.H. Prinsesse Marie med i Autismeforeningens markering af World Autism Acceptence Day'. Og sendte i den forbindelse denne videohilsen til vores konference på dagen, for mennesker med autisme. 


I 2018 åbnede H.K.H. Prinsesse Marie vores store SIKON konference i Odense.

Se billeder og artikel fra åbningen her.  

I 2017 besøgte hun familierne i Helsingør Ferieby, som var på sommerferie med Autismeforeningen. Og var her med børnene på skattejagt.

Se billeder og læs mere i artiklen her. 

 

Disclaimer: I teksten her er omtalt en ikke-kommerciel organisation/partner, som Autismeforeningen samarbejder med. Autismeforeningen anbefaler ikke nødvendigvis samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser, blot fordi vi samarbejder.  
Autismeforeningens hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.