Indlæser

Leder din virksomhed efter en god sag at støtte?

 

Vi er taknemlige for jeres interesse og vil gerne tage en snak om, hvordan vi bedst muligt kan etablere et samarbejde. Al støtte er velkommen, og vi har mange opgaver, der skal løses. Der er mange muligheder for, hvordan jeres virksomhed kan støtte vores formål

I kan vælge at støtte et konkret projekt, give en donation – eller blive samarbejdspartner. Vi finder en løsning, der passer begge parter.

For information: Kontakt Sekretariatschef Brian Andersen på mail: brian@autismeforening.dk eller tlf. 61 66 65 91

Du kan altid bare give os et bidrag som virksomhed: 

 • Du kan give et bidrag til Autismeforeningens arbejde ved at overføre beløbet fra din egen bank til Autismeforeningens konto: 
  REG. 5323
  KONTO NR. 0318970
 • Du kan også give et bidrag direkte fra din mobil på MobilPay på nr. 73509.
 • Du kan også bruge vores donations-moduler:
  Giv en 'enkelt donation' her.
  Bliv 'fast bidragsyder' her. 

Se herunder de virksomheder, som er faste samarbejdspartnere og bidragsydere til Autismeforeningen

 

 

 

Disclaimer: I teksten her en kommerciel virksomhed, som Autismeforeningen samarbejder med omtalt. Vores samarbejdspartnere muliggør Autismeforeningens arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for autister/mennesker med autisme fx ved at deltage i projekter, give økonomisk støtte, stille produkter eller rabat til rådighed for vores medlemmer, annoncere i vores blad osv. At Autismeforeningen har samarbejdspartnere betyder ikke at foreningen anbefaler samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser.  
Autismeforeningens hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.