Indlæser

Rådgivning


Autismeforeningen tilbyder telefonrådgivning af vores socialrådgiver til foreningens medlemmer. Se åbningstider og telefonnummer her. 

 

 

Telefonrådgivning

Medlemmer af Autismeforeningen kan få rådgivning på telefon af vores vikarierende socialrådgiver Janni Lund Christensen.

Hun kan hjælpe med socialfaglig støtte, hjælp til selvhjælp og vejledning i forhold til gældende lovgivning og rettigheder på autismeområdet.

Du kan skrive spørgsmål i en mail til vores vikarierende socialrådgiver Janni Lund Christensen:  

Socialraadgiver@autismeforening.dk 

Så svarer hun hurtigst muligt. Husk at skrive dit telefonnummer i mailen, hvis du ønsker at blive ringet op. Ellers får du svar på skrift. Skriv også gerne dit medlemsnummer i mailen. 

Læs mere om socialrådgiveren her. 

Kontakt os:

Man kan desuden altid skrive eller ringe til os på mail: kontor@autismeforening.dk eller 70 25 30 65, så skal vi nok forsøge at hjælpe på bedste vis eller guide dig videre til andre, som kan.

Kredse:

Du er også velkommen til at kontakte de gode frivillige i din lokale kreds i Autismeforeningen, hvis du har spørgsmål om aktiviteter, bisidning eller andet mere lokalt.

Find din kreds og kredsens hjemmeside i linket her.

Hvis du har brug for anden hjælp – eller hjælp udenfor foreningens åbningstid, så kan du prøve at kontakte:

DUKH:

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet tilbyder gratis rådgivning omkring retssikkerhed til alle mennesker med handicap, samt pårørende og fagpersoner. Du kan både ringe og skrive til dem, hvis du har spørgsmål til f.eks. din retssikkerhed eller dine klagemuligheder.

Tlf. 76 30 19 30

Mandag-torsdag mellem 9-15

Fredag kl. 9-12

Læs mere om DUKH på deres hjemmeside her.

Livslinien:

Hvis du eller en i din familie er i en krise og f.eks. har tanker om selvmord, så kan man kontakte Livslinien for specialiseret rådgivning og hjælp i forhold til selvmordstanker. Livslinien kan kontaktes på flere måder.

Tlf. 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

Chatrådgivning på hjemmesiden hver mandag og torsdag kl. 17-21, samt lørdag kl. 13-17

Se mere om, hvordan du kan få hjælp hos Livslinien her.