Indlæser

Tidligere top-håndboldspiller udgiver bog om livet med autisme

14. nov. 2023

Tidligere landsholdsspiller og EM-guldvinder Lars M. Rasmussen udgiver den 15. november bogen ’WHAT THE FUCK, LARS!” Alle kan blive til noget’ om livet og hans karriere med diagnoserne autisme og ADHD. 

 

 

De fleste kender Lars Rasmussen som en humørbombe og for sin ligefremme facon på håndboldbanen og under tv-interviews. Men han er også kendt som en håndboldspiller og træner, hvor temperamentet til tider er løbet af med ham. Nu fortæller han i en ny bog, 'WHAT THE FUCK, LARS! Alle kan blive til noget', hvordan hans liv ændrede sig radikalt, da han i 2015 – i en alder af 39 - blev diagnosticeret med autisme og ADHD. Bogen er en meget personlig og ærlig fortælling om Lars og hans diagnoser, som gik fra at være hans fjender til bedste venner. Bogen indeholder også hans erfaringer og råd til pårørende og andre med samme diagnoser.

Bogen kommer helt tæt på den tidligere håndboldlandsholdsspiller og træner, når han fortæller om kampen, han har kæmpet hele sit liv. Kampen, som kulminerede i 2015, hvor han mistede næsten alt – og var tæt på at miste sig selv.

Med et ben i graven

I dag lever Lars blandt andet af at rejse landet rundt, hvor han holder foredrag om livet med autisme og ADHD, og ideen til bogen kom af de mange henvendelser, han har fået efter sine foredrag. Både fra personer, som er og som ikke er diagnosticeret endnu, og fra pårørende, som gerne vil vide mere og have gode råd.

”Der er så mange lige i dette sekund, mens du læser disse linjer, der lever med udfordringer, og ikke får den nødvendige hjælp i tide. Jeg kom så langt ud, at jeg stod med det ene ben i graven. Det må ikke ske for andre. Jeg er et helt andet sted i mit liv nu, hvorfor jeg har gjort det til min livskamp at hjælpe andre,” siger Lars Rasmussen.

Du kan købe bogen her.

Når du køber bogen via ovenstående link, går 10% af prisen til Austismeforeningen.