Program

18. okt. 2018

SIKON konferencen 2019

Dato: 29.-30. april 2019

Mød 35 danske og internationale oplægsholdere på SIKON konferencen, som hver især sætter fokus på autismen anno 2019.
 
Christian Stewart-Ferrer dykker ned i hvilken betydning ICD-11 vil få for måden, vi diagnosticerer på i dag,

Peter Vermeulen - taler om kontekstblindhed og om, hvordan den giver udfordringer, når autistiske mennesker skaber og vedligeholder relationer.

Ross W. Greene holder oplæg om 'Det eksplosive barn og samarbejdsbaseret problemløsning' som handler om, at alle mennesker kan samarbejde, men har forskellige forudsætninger for at gøre det.

 

Læs hele programmet her

 

Optakt til SIKON 2019

Tradionenen tro starter SIKON konferencen allerede en dag før, søndag 28. april. Optakten er en hel dags fordybelse i tænkningen bag Ross W. Greenes "Samarbejdsbaseret Problemløsning". Optakten til SIKON kan tilvælges ved tilmelding.

Efter foredrag byder vi på forpremiere på ungdomsfilmen 'Ingen siger farvel, men alle forsvinder ...', som er en kærlighedsfilm med autistiske Jeppe, hans systemer, nedsmeltninger, udfordringer på arbejdspladsen og mødet med det andet køn og ikke mindst forelskelsen. Mød Jonas Riisvig, instruktør, og 2 af skuespillerne efter filmen. Du er velkommen til at se med, hvis du skal deltage i SIKON konferencen, eller hvis du har lyttet til Ross W. Greene og ønsker at blive lidt længere.