Støt Landsforeningen Autisme - vi står sammen med dig

Her kan du se mere om de muligheder, du har for at støtte Landsforeningen Autisme - og vores arbejde for mennesker med autisme.

Landsforeningen Autisme arbejder for at forbedre forholdene for børn, unge og voksne med autisme - og støtte deres familier.  
Vi har brug for dig til at hjælpe os med at forbedre forholdene, og vi er meget taknemmelige for alle former for støtte - både moralsk og økonomisk.
Hvis du vil støtte vores arbejde, er der flere måder, du kan gøre det på: 

Donation

 • Du kan give et bidrag til Landsforeningen Autisme arbejde ved at overføre beløbet fra din egen bank til Landsforeningen Autismes konto: 
  REG. 5323
  KONTO NR. 0318970
 • Du kan også give et bidrag direkte fra din mobil på MobilPay på nr. 73509.
 • Du kan også bruge vores donations-moduler:
  Giv en 'enkelt donation' her.
  Bliv 'fast bidragsyder' her. 

Støt med OK benzinkort

Vi har en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Landsforeningen Autisme hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Se mere her om, hvordan du kan støtte os med OK. 

Testamente

Du kan også støtte Landsforeningen Autisme på langt sigt ved at have os i tankerne, når du skriver dit testamente. Vi har indgået et samarbejde med virksomhederne Dokument 24 og Legaldesk, som gratis vil hjælpe dig med at donere arv til os.Se videoen med guide til hvordan her: 

Testamente – her fordeles al arv Mange danskere vælger at oprette et testamente, der fordeler al arv. I testamentet kan du vælge at donere hele eller dele af din arv til Landsforeningen Autisme. Du kan således give os noget af din arv og give resten af arven til andre arvinger i testamentet. Testamentet er enkelt at oprette, når du vælger at oprette testamentet hos Dokument 24. Testamentet er gratis, når vi bliver indsat som arving. Du opretter testamentet ved at trykke her.

Legat – her gives kun arv til os Nogle danskere vælger at oprette et legat i stedet for et testamente. Når du opretter et legat, giver du Landsforeningen Autisme et beløb af din arv. Legatet kan oprettes uanset, om du har et testamente i forvejen, og du finder vores gratis formular til legater her.

Underskrift af dokumenter Testamenter og legater skal skrives under foran notar eller foran to vitterlighedsvidner for at være juridisk gyldige. Du vil modtage yderligere forklaring til underskrift af dokumenterne, når du modtager disse fra Dokument 24 eller Legaldesk.

Landsforeningen Autisme er en godkendt humanitær organisation, og er derfor fritaget for at betale arveafgift - hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål.

Disclaimer: I teksten her en kommerciel virksomhed, som Landsforeningen Autisme samarbejder med omtalt. Vores samarbejdspartnere muliggør Landsforeningen Autismes arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for autister/mennesker med Autisme fx ved at deltage i projekter, give økonomisk støtte, stille produkter eller rabat til rådighed for vores medlemmer, annoncere i vores blad osv. At Landsforeningen Autisme har samarbejdspartnere betyder ikke at foreningen anbefaler samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser.  
Landsforeningen Autismes hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.