Indlæser

Fælles rådgivningsdag med Red Barnet den 3. juni

3. jun. 2021

I dag torsdag den 3. juni afholder Landsforeningen Autismes pædagogiske rådgivning en fælles rådgivningsdag sammen med Red Barnets rådgivning SletDet. Dagen har fokus på børn med autisme i udsatte situationer på nettet. Læs mere her om, hvordan du kan få hjælp af rådgivningen.  

Torsdag den 3. juni afholder den pædagogiske rådgivning en temadag omkring børn med autisme i udsatte situationer på nettet, som eksempelvis kan være at blive udsat for grooming, mobning på nettet, deling af billeder, afpresning mm. Temadagen afholdes sammen Red Barnets rådgivning SletDet. 

Det betyder, at der den 3. juni i tidsrummet 12.30-15.30 sidder både den pædagogiske rådgivnings almindelige rådgivere, samt to rådgivere fra rådgivningsenheden SletDet. Man har derfor mulighed for at få professionel rådgivning omkring børn og unge med autisme i udsatte situationer på nettet.

Rådgivningens åbningstider er:

Torsdage kl. 8.30 – 15.30

Du kan ringe til telefonrådgivningen på telefon: 31630240 eller 31630250

Der er altid to åbne telefoner

Rådgivningen er åben som normalt om torsdagen, så er det blot indenfor tidsrummet 12.30-15.30, at det er muligt at få rådgivning fra SletDet også.

Information om Red Barnets rådgivningstjeneste SletDet:

Red Barnets rådgivningstjeneste SletDet er Danmarks eneste professionelle rådgivning, som er specialiseret i digitale krænkelser af børn og unge.
SletDet får hver uge henvendelser fra børn og unge, forældre og fagpersoner som har brug for råd og støtte i forbindelse med, at et barn eller en ung er blevet krænket på nettet – det kan for eksempel være sager om mobning på nettet, deling af intime billeder uden samtykke, afpresning og grooming.