SIKON Konferencen udskydes til september 2021

10. nov. 2020

SIKON Konferencen holdes 27-28. september 2021.

Søndagskonferencen holdes d. 26. september 2021

På grund af Corona-situationen må vi desværre igen udskyde SIKON Konferencen. Denne gang er der dog stor sandsynlighed for, at afholdelse af konferencen lykkes, da Corona-vaccinen jo er landet i Danmark.
Vi satser stærkt på at holde SIKON konferencen d. 27-28. september 2021 og Søndagskonferencen d. 26. september, 2021.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk konference!

 

Hvad sker der med min billet?

Alle billetter overføres automatisk til at gælde til SIKON Konferencen i 27-28. september 2021. Det gælder også billetter til Søndagskonferencen samt booking af overnatning. Det er muligt at melde afbud frem til d. 27. august 2021, hvis du alligevel ikke ønsker at deltage.

 

Refusion

Det er muligt at få refunderet din billet. Ønsker du det, skal du klikke på det link, som er mailet til alle deltagere. Linket giver adgang til din ordrebekræftelse, hvorfra du kan klikke på 'Afmeld'. 

 

Kan jeg være sikker på, at programmet ikke ændrer sig?

Du kan være 100 % sikker på, at vi til september har det samme høje faglige niveau for konferencen med de førende danske og internationale eksperter. Vi går nu i gang med at overføre alle oplægsholdere og workshopholdere til september. Det betyder, at programmet i udgangspunktet bliver det samme, men der kan være oplæg eller workshopholdere, der bliver udskiftet.
Vi offentliggør et nyt program så hurtigt det kan lade sig gøre, som alle tilmeldte vil få link til via en mail og det vil også være tilgængeligt på både autismeforening.dk og sikon.dk.

 

Kommer jeg til at tilmelde mig oplæg og workshops på ny?

Ja det gør du. Der kommer et nyt program, og du vil igen skulle tilmelde dig workshops og oplæg via vores App konference maneger. Din situation og dine interesser kan have ændret sig, og der kan forekomme ændringer i programmet. Så vi vurderer, at det er bedst, at alle tilmelder sig på ny. Der vil komme mail til alle deltagere om dette.

 

Hvad med online deltagelse?

Da vi udskyder hele konferencen til september 2021, regner vi med at holde konferencen fysisk.

 

Hvad skal jeg gøre nu?

Du har fået denne mail, fordi du er tilmeldt SIKON Konferencen. Det er der sandsynligvis flere af dine kolleger, der også er. Derfor anbefaler vi, at I sammen beslutter om I vil beholde jeres billetter, eller om I ønsker at framelde jeres deltagelse. Hvis I vil beholde jeres biletter, skal I ikke foretage jer yderligere. Ønsker I at framelde og få refusion skal I klikke på det link, som er mailet til alle deltagere. Linket giver adgang til din ordrebekræftelse, hvorfra du kan klikke på 'Afmeld'.