Kom gratis på museum – online  

6. jan. 2023

Alle medlemmer af Landsforeningen Autisme får mulighed for ét gratis online museumsbesøg.  Og mulighed for at købe flere for bare 30 kr. 

Danske Handicaporganisationer, som Landsforeningen Autisme er en del af, har gennem et projekt, der udvikler og udgiver film om kulturelle emner, fået mulighed for at tilbyde adgang til virtuelle besøg på en række museer. Konkret foregår det via tekstede film, målrettet personer med handicap, der ikke har mulighed for at besøge museerne fysisk.  

Filmene tilbyder kulturoplevelser til personer, der har svært ved at besøge museer. Det kan være fordi museerne kan ligge langt væk fra der, hvor man bor og man har udfordringer med offentlig transport, eller fordi en museumsoplevelse kan være sanseovervældende.  

Sådan får du adgang 

Alle medlemmer af Landsforeningen Autisme kan få adgang til én gratis kortfilm samt adgang til yderligere fire film til en rigtig god pris på kun kr. 30,- i alt. 
 
Er du endnu ikke medlem af Landsforeningen Autisme kan du blive det her. BLIV MEDLEM.  
Du kan læse mere om alle fordelene ved at blive medlem af Landsforeningen Autisme her: OM MEDLEMSKAB.  

Se den første film gratis lige her og køb adgang til alle filmene: 
 
1. Gå ind på filmforalle.dk/forening-gratis 
2. Tast koden: 857 

Filmene er tekstede og tager dig med indenfor på steder, som ellers ikke altid er let tilgængelige. 

Inde på siden kan du også udfylde et kort spørgeskema og hjælpe os med at blive endnu bedre til at tilbyde oplevelser for alle. 
 
Filmene er tilgængelige I hele 2022 

God fornøjelse! 

Om projektet 

Projektet er støttet af Slots- og kulturstyrelsen, Augustinus Fonden og Beckett-Fonden og er et samarbejde mellem fem museumsorganisationer: Museum Vestsjælland, Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Observatoriet i Brorfelde og Oplevelsescenter Nyvang. 

 

Disclaimer: I teksten her en kommerciel virksomhed, som Landsforeningen Autisme samarbejder med omtalt. Vores samarbejdspartnere muliggør Landsforeningen Autismes arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for autister/mennesker med Autisme fx ved at deltage i projekter, give økonomisk støtte, stille produkter eller rabat til rådighed for vores medlemmer, annoncere i vores blad osv. At Landsforeningen Autisme har samarbejdspartnere betyder ikke at foreningen anbefaler samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser.  
Landsforeningen Autismes hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.