Kredse afholder foredrag og messer til Verdens Autismedag 2022

22. mar. 2022

Kreds Nordjylland, Kreds Sydvestjylland og Kreds Vestegnen afholder alle tre åbne foredragsdage eller autismemesser i anledning af Verdens Autismedag. Se information her.

 

 

Kreds Nordjylland:

Foredrag og stand-up show

Lørdag den 2. april er ’Autism Awareness Day’ - Verdens Autismedag. Derfor er Landsforeningen autisme, kreds Nordjylland og Autisme- og Aspergerforeningen for voksne gået sammen om at få arrangeret en dag, hvor der bliver sat fokus på autisme, med foredrag af Landsforeningen Autismes ambassadør Lars Rasmussen og stand-up show med Olav Lundsgaard.  

Vi har inviteret bl.a. NordBo og Spektrumshop, som vil være der hele dagen, klar til at fortælle om hvordan de arbejder med autisme.
Vi har også sørget for et stillerum, hvis man har brug for en pause.

Tid og sted:

Lørdag den 2. april 2022, kl. 11.00-20.00
KaffeFair, Strandvejen 19, 9000 Aalborg

Prisen er 100 kr. for hele dagen. inkl brunch og en sandwich til aftensmad + en soft drik, kaffe, te og vand. Tanken er, at man kan komme og gå, som man har brug for.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig i linket her.

Kreds Sydvestjylland:

Autismekonferencedag og –messe

Kreds Sydvestjylland inviterer til Autismekonferencedag og –messe, hvor vi på Verdens Autismedag vil give alle med interesse i autisme en spændende dag. Dagen er for jer, der har en autismediagnose, er pårørende, arbejder med mennesker med autisme eller vil vide mere om autisme. Alle er velkomne.

Ud over oplæg fra Rasmus Alenkær, formand i Landsforeningen Autisme Kathe Johansen, Pia Fenger, Laura Petersen og Palle Birk Nielsen er der også en messe med autismerelaterede stande.

Tid og sted:

Lørdag den 2. april 2022, kl. 09.45-16.00
SAGRO, John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø

Tilmelding 

Tilmeld dig via mail til Helle på: helleje@autismeforening.dk senest den 26. marts 2022.

Husk at skrive navn(e) på deltager(e) og skriv "AKD” (forkortelse for: AutismeKonferenceDag).

Betaling

Pris pr. person 175,- kr. inklusiv forplejning. Overfør til konto nr.: 5385-244760, eller via MobilePay på 330110. Husk navn og skriv "AKD" som kommentar ved betalingen.

Ved spørgsmål kontakt Marije på: Marije@autismeforening.dk

Læs mere i indbydelsen til konferencedagen i linket her.

 

Kreds Vestegnen:  

GRATIS Messe & Foredragsrække

Kreds Vestegnen inviterer til gratis messe for alle, der har interesse i sanseintegration og hjælpemidler og enten lever med udfordrede sanser eller har et barn, en ung, en beboer eller elev, nabo, ven der kender til at føle sig udfordret med sanserne i hverdagen.   

Sideløbende har vi en række gratis oplæg hele dagen: om sanseintegration, amygdala og hjernen, at være pårørende samt oplæg om retssikkerhed ved en lokal borgerrådgiver og Landsforeningen Autisme.  

Tid og sted:

Søndag den 3. april 2022, kl. 10.00-17.00
Nordvangsskolen, Glostrup

Messen er et gratis tilbud fra Kreds Vestegnen og alle udstillerne/oplægsholderne bidrager frivilligt. Alle er velkomne.

Læs mere i indbydelsen til messen i linket her.

Læs hele messekataloget med praktisk info og oversigt over udstillerne i linket her.