Indlæser

Hovedbestyrelsen indkalder til ekstraordinært repræsentantskabsmøde

15. nov. 2023

Torsdag d. 23. november afholder Autismeforeningen ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Er du medlem, kan du deltage på mødet.

Autismeforeningens hovedbestyrelse indkalder til ekstraordinært repræsentantskabsmøde torsdag d. 23. november kl. 18-19.30. Mødet bliver afholdt online via Teams, og alle afstemninger vil derfor foregå elektronisk.

Repræsentantskabsmødet er åbent for alle. Alle medlemmer af foreningen har taleret på repræsentantskabsmødet. Det er dog kun repræsentanter, Autismeforeningens formand samt hovedbestyrelsesmedlemmer, der har stemmeret på mødet. 

I henhold til vedtægterne er indkaldt med følgende dagsorden:

  1. Valg af dirigent, referent og to stemmetællere. 
  2. Valg af formand 
  3. Valg af op til to næstformænd  
  4. Valg af op til to suppleanter  

Den nuværende formand, Brian Andersen, trækker sig fra formandsposten. Derfor skal der vælges en ny formand, som skal være siddende på posten frem til det næste ordinære repræsentantskabsmøde i oktober 2024, hvor der, ifølge vedtægterne, er valg til formand.  

Hvis foreningens nuværende næstformand vælges som ny formand, mangler der to næstformænd, og der skal dermed vælges to nye næstformænd.  

  • Den med flest stemmer er valgt for to år (frem til repræsentantskabsmøde i 2025) 
  • Den med næstflest stemmer er valgt for et år (frem til repræsentantskabsmøde i 2024) 
     

Skal der kun vælges én næstformand, er valgperioden et år (frem til repræsentantskabsmøde i 2024).

Alt efter hvem der bliver valgt til formand og næstformænd, mangles der 1 eller 2 suppleanter. Den suppleant, der bliver valgt med flest stemmer, er valgt for to år, og den med næstflest stemmer er valgt for et år. 

Det er ikke muligt at sende forslag ind til dette ekstraordinære repræsentantskabsmøde.

Læs Hovedbestyrelsens begrundelse for indkaldelsen

Indstillingsskemaer i WordDer er frist for tilmelding til det ekstraordinære repræsentantskabsmøde 21. november kl. 12. Du kan tilmelde dig her.

Link til Teams-mødet sendes til de tilmeldte 22. november.